עכו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

30/05/2010 | 03:57 | מאת: רווית

שלום עברתי לפני כ11 חודשים ניתוח קיצור קיבה שרוול שבעיקובתו השלתי ממשקלי כ46 ק"ג . ונותר לי להוריד עוד כ15 קג על מנת להגיע למישקל היעד שלי. נכון לעכשו יש לי בטן נפולה ומקומטת זרועות מדולדלות ושדיים נפולות ומפונצ"רות (אני גם לאחר שניי לידות ) ושאלותי הן 1. האים יש ניתוח לשיחזור הגוף? ואם כן היכן ניתן לברר על כך ואם ק"פח מכירה בזה כבעיה רפאוית ולא רק אסטתיקה כך שניתן לבדוק לגביי סיבסוד סליחה על השאלה הארוכה אודה לקבל אתץ תשובתך תודה ושבוע טוב

שלום רווית, אכן בעייתך מוכרת ואני חייבת לומר לך שיש הרבה מאוד מה לעשות!. בימים אלו אושרו הניתוחים להסרת עודפי עור בסל הבריאות. היקף האישורים והקריטריונים עדין לא ברור ויתברר בהמשך. אשמח לייעץ לך במרפאתי, ייעוץ הנו ללא תשלום, אנא צלצלי למלי 08-9778247 וקבעי תור אצלי במרפאה לעיצוב הגוף.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור