הועדה לאישור ניתוח להסרת עודפי עור של מכבי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/05/2010 | 09:57 | מאת: מישהו

אני לאחר ניתוח שרוול קיבה שנערך לפני כשנתים. הורדתי מעל 60 קילו. כבר שנה אני שומר על אותו משקל. BMI היום 27 ואחוז שומן 23% עוסק קבוע בספורט אתגרי: אופני שטח וצלילה. בעוד כשבועים הוזמנתי להופיע בפני הועדה לאישור ניתוחים של עודפי עור של קופ"ח מכבי כדי לדעת אם מאשרים או לא מאשרים לי מימון לניתוח. אשמח לקבל טיפים לקראת ההופעה בפני הועדה, אם יש בכלל טיפים, או הכל נקבע שם ע"פ מראה עינים?

שלום לך, כל הכבוד על הירידה המוצלחת! חשוב לועדה לדעת נתונים על הירידה במשקל, שמשקלך הנו יציב בחצי השנה האחרונה, להתרשם מעודפי העור, ושיש עדות לדלקות חוזרות תחת עודפי העור הללו. אם תביא מכתב מרופא מטפל היעיד על טיפולים חוזרים במשחות שונות, אם תצלם את אזור הדלקת או אם תגיע עם עדות לדלקת- זה יסייע. אם אין ברשותך מכתב מכירורג פלסטי המומחה בניתוחים להסרת עודפי עור, הנך מוזמן לפנות אלי בהקדם ואשמח לסייע. בהצלחה

26/06/2012 | 11:05 | מאת: ליאורה מלר

אני חברת קופת חולים מכבי ,האם ידוע לך למי צריך לפנות בקופת חולים כדי להגיע לועדה האם זה דרך אסותא או דרך סניף הקופה אליו אני שייכת והאם ידוע לך מה ההשתתפות של קופת החולים בניתוח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור