תיקון צלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

10/04/2010 | 23:44 | מאת: בני

שלום רב, עברתי ניתוח מעקפים לפני כ 12 שנה. בעקבות פתיחת התפר עקב זיהום קל, נוצרה צלקת מכוערת, רחבה, והסתבר שהיא קלוידית. בנוסף, החזה והבטן מחוברים באמצעות הצלקת. האם ניתן לבצע תיקון, להפריד את החזה מהבטן ולהקטין את הצלקת? יש סיכוי להלחם בקלויד, שלא יתפח למימדים? ברצוני להוסיף שאני סוכרתי בברכה בני

הי בני, אם מדבר בפצע שהזדהם ועקב כך הייתה הפרעה בריפוי, ישנו סיכוי שניתן לשפר את הצלקת הזו באמצעות פרוצדורה מינימלית. בקדמת החזה צריך לראות הצלקת על מנת להעריך אם ניתן לשפר המצב. בברכה, ד"ר פרידמן

20/04/2010 | 19:23 | מאת: בני

שלום ד"ר פרידמן, כשבוע לאחר ניתןח המעקפים ראיתי בחלק התחתון של הצלקת מעין רטיבות קלה. פניתי למיון, הקרדיולוג התורן פתח את התפר ממקום הזיהום ועד הקצה. קיבלתי תמיסה לחיטוי ופדים ונשלחתי הביתה. המקום נסגר אך נשארה צלקת מכוערת. תודה עבור תשובתך בני

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור