צלקת לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

28/03/2010 | 02:55 | מאת: נ.

ד"ר פרידמן שלום, אני בת 24 (גובה 1.58 משקל 50), במהלך השנים עליתי וירדתי פעמים רבות במשקל, אך ב-4 השנים האחרונות המשקל שלי התייצב לחלוטין. העור באיזור הישבן והירכיים מאוד רפוי. יש ממש עודפי עור, ורקמה שומנית רכה (כנראה צלוליט), שמאוד מפריעה לי. יש לי מצבור של שומן באיזור הירכיים החיצוניות והישבן, שנראה נפול ודי מקומט. זאת למרות ששאר הגוף שלי רזה. החשש שלי בניתוח הוא שישארו צלקות רוחביות מכוערות מאוד (מעל הישבן אני מניחה), כך שהניתוח אולי יפתור בעיה אחת אבל יצור בעיה חמורה יותר. השאלה היא- אפשר לנבא מה יהיה מצב הצלקות אחרי הניתוח? האם יש תחליף לניתוח כדי להימנע מהצלקות? למשל- המסת שומן באמצעות גלי רדיו, וניקוזו אל מחוץ לגוף. או חימום, ואקום (לא פולשני). אשמח לתגובתך, נ.

שלום נ, במצב של רפיון גדול של העור בעכוז ובירכיים, יתכן והטיפול המומלץ הנו עיצוב ירך צידית ועכוז, ניתוח הקרוי LOW BODY LIFT. שיטות המסייעות להמסת שומן ולמיצוק העור, בטכנולוגייה כזו או אחרת אינן רלוונטיות כאשר קיימים עודפי עור וחבל על הכסף.הן יקרות, מחייבות סדרה של טיפולים והתוצאה שכן מושגת, אם בכלל, חולפת לרוב עם הפסקת הטיפול כאשר מדובר על "מיצוק". השיטות המוכחות שעוזרות הן שיטות ניתוחיות ! אני אמנם צריכה לבדוק אותך על מנת להתרשם אולם עלייך להבין קודם כל שכל חתך מחלים כצלקת, אשר מבשילה עם הזמן וניתן בהחלט לחיות עימה. הכל עניין של פרספקטיבה,של רווח והפסד. אוכל לייעץ לך במרפאתי. חג שמח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור