הרמת חזה ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

28/03/2010 | 00:45 | מאת: or

שלום ד"ר פרידמן, אני בת 25, אחרי ניתוח בריאטרי(6 חודשים), פחות 35 קילו, עוד 11 קילו ל bmi תקין, נשואה ללא ילדים. חשבתי לעשות ניתוח מילוי והרמה של החזה,האם יש טעם לבצע ניתוח להרמת חזה ומתיחת בטן לפני הריון? האם אפשר למלא את החזה בשומן מהגוף ולא בשתל? יש לי מעט שומן ועור רב בזרועות, מהמרפק עד השחי, דבר שגורם לי להזעת יתר ולפצעים,איזה שיטת ניתוח למתיחת זרועות אצטרך והאם את יכולה לתת לי הערכת מחיר ממוצע למתיחת זרועות? תודה אור

שלום אור במצב כמו שלך, כשאינך מתכננת הריון בשנה הקרובה אלא בעתיד, אני ממליצה כן לעבור ניתוחים מתקנים בבטן ובחזה. מרבית המטופלות הנן בגיל הפוריות, ואכן סוגייה זו נדונה פעמים רבות ורלוונטית גם אצלך. הרווח שתקבלי מתוצאות הניתוחים הנו כזה שצפוי לסייע לדמוי העצמי שלך ולקשרים עם בן זוגך. ידוע היום שהתרומה של ניתוחים אלו כה גדולה, שהגישה המקובלת הנה לתקן כשמפריע ואת מה שמפריע, על פי סדר החשיבות שלך, תוך סיוע מקצועי ממני בעת תכנון סדר הניתוחים. אני מבצעת ניתוחים גם בזרועות, אשמח לראות אותך אצלי במרפאה אפילו בשלב זה לצורך הכרות ראשונה. ברור לי שפנית משום שהנושא כבר מציק ולכן אני מאמינה שתוכלי להתרשם מתמונות של מטופלות עם בעיה דומה ולהתחזק. חשוב שתמשיכי לרדת כמה שצריך. על מנת לקבוע פגישה, תתקשרי ל- 08-9778247 למלי. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור