ניתוח הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

05/03/2016 | 09:12 | מאת: רחלי

שלום רב, אני בת 40 לאחר שתי לידות. לפני כשנה וחודשיים עברתי ניתוח שרוול במשקל של 114 קילו. בתקופה זו אימצתי הרגלים חדשים וירדתי 38 קילו (כולל הריון ספונטני שלצערי לא התפתח) ומשקלי יציב מזה כחודש. נוצרו אצלי הרבה עודפי עור בעיקר באזור הבטן והירכיים אבל גם מעט בחזה ובידיים. יש לי ביטוח מכבי שלי - האם ניתן לערוך דרכו את הניתוח? הבנתי שיש נטיה לא לאשר ניתוחים כאלה מטעמי חיסכון. אם כן, האם ניתן לנתח בטן וירכיים באותו ניתוח, שאלו הדברים החשובים לי ביותר. מה צפי ההחלמה? תודה רבה

רחלי שלום, ניתן לשלב מספר אזורים ניתוחיים בו זמנית מבלי לפגוע בבטיחות הניתוח. אישור הניתוח דרך ביטוח ספציפי יתבצע על פי קריטריונים כמו עדות לדלקת עורית תחת עודף העור. משך ההחלמה תלוי בהיקף הניתוח ומורכבותו ונע בין שבועיים לשלושה במקרה שציינת. אשמח לראותך ולייעץ לך. בהצלחה (:

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור