צלקות ברגליים בעקבות סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/05/2015 | 13:42 | מאת: רונית

שלום, אני סובלת מנגעים בשתי השוקיים, שאובחנו כנקרוביוזיס ליפואידיקה, זה נוצר בגלל מחלת סוכרת נעורים ממנה אני סובלת, ברפואה אין שום דבר שיכול לרפא את זה, זה כיום צלקות מכוערות שלא מאפשרות לי לחשוף את רגליי, רציתי לשאול בתחום הפלסטיקה האם ניתן חעשות איזשהו ניתוח קוסמטי/השתלת עור, כדי להסתיר את זה?

רונית שלום, אני ממליצה שתפני למרפאת חוץ כירורגיה פלסטית לייעוץ. הבעיה בצלקות אלו היא בעיקר מיקומן בקדמת השוקיים המקשה על הסרתן.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור