נפיחות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

04/05/2015 | 09:15 | מאת: נעמה

שלום הייתי רוצה לעבור מתיחת בטן היקפית עם שאיבת שומן גדולה יחסית בירך הצידית. יש לי עודפי עור רבים לאחר ירידה במשקל לאחר קיצור קיבה. כמה זמן צפויה ללוות אותי הנפיחות לאחר הניתוח?? תודה

נעמה שלום, ניתוח מתיחת בטן היקפית בהחלט עשוי לחולל שינוי גדול במצבים בהם קיימים עודפי עור . לרוב אנו משלבים שאיבות שומן מעצבות, ולכן לוקח זמן מה עד שמקבלים תוצאה סופית מדוייקת, בשל הנפיחות הטבעית המופיעה באזורים שנשאבו. עם זאת, השינוי כתוצאה מהניתוח הנו דרמטי וההחלמה מהשאיבה בירך הצידית אינה אמורה לפגום בתוצאות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור