חתולים אחרי מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/03/2015 | 01:36 | מאת: CAT LADY

טלי שלום, בקרוב אעבור מתיחת בטן היקפית, תיקון זרועות והרמת חזה. אני מגדלת 2 חתולים מקסימים ורגילה לישון איתה כל לילה מאז אימצתי אותם. האם יש סכנה בשינה שכזו לאחר הניתוח? האם יש סכנה לזיהום? מהן ההוראות להתנהלות עם בעלי חיים לאחר ניתוחים אלה?? תודה!

שלום לך, מומלץ לא לחשוף את פצעי הניתוח למקורות אפשריים לזהום, כמו הפרשות או רוק של בעלי חיים או סביבת עבודה מזוהמת. זאת עד החלמה מלאה של פצעי הניתוח. לפיכך, אני ממליצה לא לשון עם בעלי חיים במיטה או לאפשר להם מגע ישיר עם החבישות לפחות שבועים שלושה לאחר הניתוח.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור