במי לבחור???

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

21/02/2015 | 15:30 | מאת: מתלבטת

דר טלי היקרה שאלה לי אלייך אני אמורה לעבור מתיחת בטן והרמת חזרה בעוד מס חודשים. הייתי בפגישות עם מספר רופאים ונותרה רק התלבטות בינך לבין דר' בני מייליק ואני לא יודעת איך להחליט.. האם תוכלי לעזור לי??

שלום לך, תהליך בחירת המנתח, ואף בחירת היקף הניתוח עצמו הנו הדרגתי ומושתת על ייעוצים חוזרים אצל המנתחים מהם התרשמת עד קבלת ההחלטה המכרעת. ביעוץ עם המנתח תוכלי להתרשם מניסיונו בתחום, מתוצאות ניתוחים של מטופלות עם מבנה גוף וגוון עור דומים, ומהגישה האישית של המנתח כלפיך. אני ממליצה לבקש פרטי התקשרות עם מטופלות שעברו את אותו הניתוח ופיזית להיפגש עמן אם ניתן. באתר המנתח תוכלי לראות תעודות המאמתות את מומחיותו ואיכות הכשרתו בתחום הניתוחים בהם את מתעניינת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור