ניתוחים דרך הכללית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/10/2014 | 10:07 | מאת: קרמבו

אני בת 25 אחרי ירידה של כ70 קילו במשקל. נשארו לי הרבה עודפי עור בבטן ידיים וירכיים. אני מחפשת תשובות לגבי רופאים מנתחים דרך קופת חולים כללית אך לא ניתנים לי שום שמות של רופאים או המלצות של רופאים... אני מעדיפה לעבור את הניתוחים האלו דרך הקופה מכיוון שזה משנה משמעותית את ההוצאה אך נתקלת במבוי סתום מחוסר המענה של הקופה...חשבתי אולי פה תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח לעזרה בנושא

שלום לך, אני מציעה שתפני לכירורג פלסטי בקופת החולים , ובהמשך יפנה אותך למרפאה לכירורגיה פלסטית בבית חולים הסמוך למקום מגוריך. במידה והצוות המטפל יתרשם שניתן לסייע לך, תקבלי זימון לניתוח בבית החולים. באם הקופה תאשר לך טופס 17 לניתוח, תוכלי לבצעו בבית החולים הציבורי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור