ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/02/2010 | 13:21 | מאת: ציקה

שלום, אני נמצא בהליך של ירידת משקל משמעותית. ירדתי כ-40 ק"ג בחצי השנה האחרונה (כושר+תזונה), בכוונתי לרדת עוד כ-40 ק"ג. (שקלתי כ-180 ק"ג), לצד תחושה פיזית מדהימה ומחמאות מכל עבר, אני רואה כיצד "הסינר" הולך וצומח בשיפולי הבטן, זהו מצב שמאד קשה לי להשלים איתו. מתי הזמן הנכון לפגוש מומחה בנושא ? האם אזורים כמו חזה וזרועות, ישארו גם עם עור עודף או שאת אלה ניתן יהיה ל"תקן" עם עבודת משקולות נכונה ? (למזלי אני בנוי מאד גדול ורחב עם מסת שריר גדולה). תודה מראש

הי ציקה, ראשית, כל הכבוד על הצלחתך! בהחלט ייתכן שעודפי עור יופיעו במקומות נוספים, אולם אל חשש, יש הרבה מה לעשות. נושא עודפי העור הנו מטריד, ועלול להחמיר ככל שתצליח לרדת יותר, אולם לא צריך למנוע ממך לרדת במשקל. פעילות גטפנית הנה חשובה מאוד, מסייעת ליציבה, להחשת קצב פרוק החומרים ולירידה במשקל, אולם לא ממש מסיייעת על מנת למנוע עודפי עור. פה נכנסים גורמים נוספים כמו גנטיקה, קצב הירידה, עשון, גיל ועוד. אני אשמח לייעץ לך כבר כעת אם ברצונך להביט בצלומים של מטופלים נוספים אשר עשו מהלך דומה. זאת על מנת להראות לך שאינך לבד, ומה ניתן לעשות על מנת לסייע. המון בהצלחה, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור