סנטר כפול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

07/05/2014 | 19:55 | מאת: גיהאן

אני בת 35 ומאז גיל ההתבגרות יש לי בעיה של סנטר כפול יש לי פנים רזות בשנים עברות שמעתי על ניתוח מתיחת פנים ובזה אני לא מעוניינת , עכשיו שמעתי על ניתוח שממסים את השומן דרך חתך מתחת לסנטר ושואבים את השומן החוצה ועודף העור קורטים ותופרים את החתך בחזרה האם מה שהבנתי נכון יש דבר כזה? ואם יש מה אחוזי ההצלחה של זה ? ואם מומלץ אולי את מכירה רופא טוב שעובד דרך כללית מושלם פלטניום

07/05/2014 | 20:02 | מאת: גיהאן

ושכחתי לציין אני לא מעוניינת בשתל

גיהאן שלום, במצב שתארת לרוב הבעיה המקורית הנה עצם סנטר קצרה יחד עם זוית קהה של הצואר ודרגות שונות של השמנה. לכן הטיפול המומלץ משלב בין שאיבת שומן לשתל, על פי חומרת הבעיה, מרכיביה, ושאיפות המטופל. בכללית אסתטיקה עובדים מנתחים מצויינים ואני ממליצה שתפני לקבלת יעוץ באזור מגוריך. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור