שאלה בנושא הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

10/12/2013 | 19:31 | מאת: אבי

שלום רב לפני כ-8 חודשים ביצעתי ניתוח שרוול אני בן 22 , שקלתי 127 קילו מאז ירדתי כ- 60 קילו וקיום אני שוקל 67.5 קילו, מתאמן ובריא לחלוטין נשאר לי עודפי עור בבטן, ומעט ביריכיים שפחות מפריעים לי כרגע החלום שלי תמיד היה שיהיו לי ריבועים השאלה האם אפשר לבצע מטיחת בטן ובאותה הזדמנות גם עיצוב קיר הבטן באחת מהשיטות השונות או שהדבר בלתי אפשרי? בנוסף הייתי רוצה לדעת הם ידוע לכם איפה אפשר למצוא רופאים מתאימים לניתוח שעובדים בשיתוף עם קופח מכבי ?

אבי שלום, בניתוח מתיחת בטן תקבל חיטוב של דופן הבטן, אולם הקוביות יבלטו אם יתקיימו מספר תנאים כמו שכבת שומן דקה, העדר עור עודף, ושרירים מפותחים.עם זאת, גם לאחר ההחלמה ממתיחת בטן ניתן ליצור הדגשה של הריבועים באמצעות שיטת VASER HIGH DEF .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור