ניתוח פלסטי לאחר דיאטה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

17/02/2010 | 07:49 | מאת: קובי

שלום רב, רזיתי בחצי שנה האחרונה 50 קילו, הייתי 140 והיום אני שוקל 90 הגובה שלי 1.85 , לצערי נשארו לי עודפי עור בבטן התחתונה ובזרועות, האם קיים ניתוח פלסטי לאחר דיאטה שבו ניתן להסיר עודפי עור באיזורים האלו ?

שלום קובי, ראשית ברצוני לברך אותך על הירידה הנכרת במשקל. ניתן לסייע לך בנושא עודפי העור הללו, באמצעות טיפול ניתוחי הכולל עיצוב זרועות ומתיחת בטן. ניתן לבצעם בו זמנית או בשני מועדים שונים.מועד הניתוח יהיה כאשר משקלך יתייצב, ולכן צריך להמתין מספר חודשים נוספים. בכל מקרה, זהו הזמן הנכון להגיע לפגישת ייעוץ, אשמח לפגוש אותך במרפאה לניתוחים לעיצוב הגוף במרכז הרפואי אסף הרופא, 08-9778247 בברכה, טלי

21/02/2010 | 12:19 | מאת: עופרה

אני גם ירדתי במשקל בזכות דיאטה רצינית שעשיתי, ובכל זאת נשארו לי ידיים שמנות שמשם לא הצלחתי להוריד למרות כל מאמצי. בסופו של דבר עברתי המסת שומן שמיועדת לאזורים קטנים בגוף, אם אני לא טועה זה מתאים גם לבטן תחתונה תחתונה. לטיפול קוראים לימפוליזיס. עשיתי את זה ברשת פרופורציה, והתוצאות מעולות, הידיים שלי חוטבו ונפח השומן ירד. הבנתי גם שאם אני ישמין אני לא ישמין יותר בידיים. בהצלחה עופרה

הי עופרה, הזרקות אלו יעילות להמסת מצבורי שומן קטנים כפי שצמיינת ואינן מתאימות לעיצוב שטחים גדולים או לצורך ירידה במשקל. אני שמחה שאת נהנית מתוצאות הטיפול ותודה על הערתך. טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור