הסרת עודפי עור אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/05/2013 | 11:29 | מאת: annavi

שלום אשמח לאינפורמציה לגבי הקריטריונים לניתוח עודפי עור המוכר על ידי קופות החולים (מכבי במקרה שלי) לאחר ירידה גדולה במשקל. אני אחרי ניתוח בריאטרי, לפני שנתיים, כאשר בשנה וחצי הראשונות הורדתי 64 ק"ג וכרגע משקל יציב חצי שנה.

שלום לך, הקריטריון העיקרי לאשור ניתוח להסרת עודף עור מתייחס לאינדיקציה הרפואית לניתוח אשר הנה דלקת תחת קפל העור. במידה וטופלת ע"י רופא עור או משפחה עקב בעיה עורית תוכל לצרף חוות דעת זו בפניה לוועדה. לרוב הפונים לוועדה לא סובלים מדלקת פעילה בעת קיום הועדה, ולכן תעוד זה חשוב.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור