עודפי עור משמעותיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

07/11/2012 | 15:19 | מאת: Shani

הי,אני שני,אני בת 20,עברתי היום קיצור קיבה לפני שלוש שנים. ירדתי עד היום 60 קילו,ואני במשקל 67 היום. אני מעריכה שלעודפי עור יש גם משקל לא קטן בכלל. כמות העודפי עור משמעותיים ומפריעים לאורח החיים הנורמאלי במיוחד בעקבות גילי הצעיר..אני רוצה לעשות ניתוח להורדת עור עודף בידיים,ירכיים,בטן וניתוח להגדלת חזה.. קודם כל שמעתי על שמועות שאומרות שחברות הביטוח ממנות חלק ניכר מהעניין לאנשים שעברו את הניתוח והצליחו לרדת ולשמור על המשקל,ועדיין הייתי רוצה לשמוע טווח מחירים של הניתוחים הללו. אשמח אם תוכלי לפנות אלי [email protected]

שני שלום, באם עודפי העור הנם משמעותיים, יתכן ונוכל להשיג אשור לבצע ניתוח במסגרת קופת החולים או שתהיה השתתפות מהביטוח. אפנה אליך עם מידע נוסף.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור