נפיחות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/09/2012 | 10:42 | מאת: רונית

ד"ר שלום לפני כארבע שנים עברתי ניתוח טבעת להורדת משקל, הצלחתי לרדת כ-50 ק"ג במשקל אך כנראה התפתחה דלקת בטבעת ולא הצלחתי לאכול כלום ונאלצתי לעבור ניתוח להורדת הטבעת. לצערי עליתי שנית במשקל תוך תקופה קצרה, לפני כשנתיים עברתי ניתוח לקיצור קיבה וגם כן הצלחתי להוריד תוך שנתיים כ-40 ק"ג ממשקלי. הבעיה שלי שתמיד הבטן והירכיים שלי מתנפחות, כאילו אני יושבת והכל רגיל ופתאום הבטן והירכיים מתחילות להתנפח והמראה ממש לא נעים, בהתחלה אמרו לי שיכול להיות שיש לי וירוס בקיבה ובקשו ממני לקחת את החיסון המשולש,לקחתי והכל בסדר,אחר כך אמרו שיכול להיות שיש לי שבר בקיבה. אני לא יודעת מה לעשות, עברתי כל כך הרבה,המשקל שלי באמת נמוך אך כל הגוף מתנפח והמראה ממש לא בסדר האם תוכל לעזור לי, אם לא לאיזה מומחיות רפואית אני צריכה לפנות? אני ממש בדכאון מהסיפור הזה , כבר שנתיים ואף אחד לא יודע למה זה קורה, תודה מראש

רונית שלום, על מנת להבין מה מקור הבעיה, האם מדובר בנהצטברות נוזלים, שומן או בעיה אחרת, אני מציעה שתפני לבדיקת כירורג פלסטי בקופת החולים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור