המסת שומן בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/08/2012 | 22:30 | מאת: גיל

אני בן 16, ואנחנו רוצים לקנות מכשיר המסת שומן מקצועי ביתי העובד בטכנולוגיית גלי רדיו. רציתי לדעת אם מותר בגיל שלי להשתמש בו ואם מותר להשתמש בו באזור החזה? (במידה ולא, או שלא רצוי, אני אשמח לפירוט מדוע).

גיל שלום, בשל מגוון המכשירים, חשוב לקרוא בעיון את הוראות היצרן, שם מצויינות המגבלות הספציפיות ותופעות הלואי של השמוש במכשיר. באם קיימת מלאות באזור החזה שלך, אני ממליצה שתפנה לבדיקת כירורג פלסטי בקופת החולים לאבחון מדוייק. מצב זה מאד שכיח בגילך, בחלק מהנערים חולף תוך מספר שנים, ובאלו שאצלם נותר קבוע ניתן לטפל.

26/08/2012 | 00:09 | מאת: גיל

כתוב שלא מומלץ באזור החזה, אבל לא מצויין למה. לא מומלץ משמעו של דבר שאפשר? וכבר הייתי אצל רופא, אינדוקרינית וכ'ו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור