הסרת סינר הבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/07/2012 | 21:43 | מאת: רוית

שלום וברכה אני בת 55 גובה 158שוקלת105ק"ג.אסמטית.רציתי לדעת האם ניתן לבצע נתוח להסרת "סינר "של שומן בבטן ללא הרזיה ,השומן בבטן זה מה שמציק לי מאוד.בברכה"רוית

שלום רוית, במקרים מסויימים ניתן לבצע כריתת סינר ב-BMI גבוה. תלוי בגודל הסינר ובמצב בריאותך כמובן. הסינר הנו עודף עור המשתפל מדופן הבטן והסרתו תאפשר למטופלים לשמור טוב יותר על נקיון העור ולעיתים תפחית כאבי גב ומגבלת התניידות. אני ממליצה שתפני לכירורג פלסטי לקבלת חוות דעת. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור