צלוליט לגבר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

17/05/2012 | 00:14 | מאת: יוסי

שלום דוקטור, עקב השמנה והרזיה נוצר אצלי קרעים (צלוליט) בעור בגב יש פיתרון לזה ? כי עברו כבר כמה שנים והעור לא חוזר למקום אני חבר קופת חולים לאומית

יוסי שלום, מדבריך נראה שאתה מתכוון לסמני מתיחה בעור הגב. אלו הם קרעים פנימיים בעור המחלימים כצלקות ולכן צבעם שונה מצבע העור. אין טיפול יעיל לבעיה זו, טיפולים שונים מזרזים הבהרת הסמנים אולם לאחר שמתבהרים לא יעלמו.באזורים אחרים בגוף, כמו הבטן, ניתן להסיר עור עם סמני מתיחה כחלק מניתוח להסרת עודפי עור.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור