עור ודליות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/03/2012 | 03:24 | מאת: אלי

שלום - אחותי לאחר ניתוח שרוול ועם עור עודף - האם אפשרי, וידוע לך על מקום או מישהו שמשלב בניתוח גם הסרת עור עודף וגם טיפול בדליות אודה לך על תשובה מפורטת .

שלום אלי, דליות זוהי בעיה שכיחה בקרב מטופלים לאחר ירידה במשקל. אני מעדיפה לפצל בין הסרת עודפי העור לבין הטיפול הדפינטיבי בדליות, המבוצע ע"י רופא כלי דם, משום שחלק מהטיפולים המוצעים גורמים לתגובה דלקתית באזור הטיפול. עם זאת, באם הדליות נמצאות באזור הניתוח, אני אטפל בהם במהמלך הסרת עודפי העור, כך שלעיתים נפתרת הבעיה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור