שומן בבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

09/12/2011 | 20:37 | מאת: דנה לב

שלום רב, אני בת 41, אחרי 3 לידות (האחרונה לפני 3 שנים), מתעמלת באופן קבוע 4-5 פעמים בשבוע, אירובי, שעה. 164 ס"מ, 52 ק"ג, נראית חטובה מאוד. באזור הבטן יש לי שומן שמפריע לי, אם אני צובטת את העור (מתחת לטבור) העובי בין האצבעות הוא בערך 2.5 ס"מ. מאוד מפריע לי שהבטן לא מוצקה [מתחת יש קוביות...]. יש פתרון / טיפול כלשהו? תודה רבה, דנה

שלום דנה, נשמע מדבריך שאת רזה ואתלטית, אולם אינך מרוצה ממראה הבטן התחתונה. על פי הערכתך, מדובר בכמות שומן קטנה יחסית, כך שיתכן והבעיה אינה עובי השומן, אלה רפיון מסויים של עור הבטן התחתונה. יתכן והפתרון הנו מתיחת בטן דווקא ולא שאיבת שומן, או שלוב שלהם. אני ממליצה שתגיעי לבדיקה והתאמת טיפול.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור