חזה גדול נפול עם המון סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

30/09/2011 | 14:33 | מאת: שני

מה ניתן לעשות במצב כזה ,אני בטוחה שבגלל סימני המתיחה הוא ישוב מהר ליפול ,מה דעתך על הרמה ברזילאית?

שלום שני, סמני המתיחה הנם עדות לאיכות עור ירודה. לכל מטופלת,לאחר הרמת חזה נשנה תהליך הצניחה אשר הנו חלק נורמאלי של הזדקנות החזה. במידה והשדיים הצנוחים גדולים, במהלך ההרמה מקובל להסיר את הרקמה העודפת, כך שהשד החדש יהיה מעוצב יפה, קטן משמעותית, וכך הסכוי שלו לצנוח שוב- יקטן. במידה וקיימת מספיק רקמת שד, מומלץ לבצע כאמור הרמה בלבד (ללא שתלים). במידה והחזה כיום קטן, מומלץ להכניס שתל כדי להחזיר נפח לחזה. עם זאת, עליך לזכור שככל שהשתל גדול יותר, השד יצנח מהר יותר על בית החזה. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור