שלום ד"ר טלי,

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

23/09/2011 | 17:01 | מאת: sergei

ברצוני להיתייאץ איתך לגבי הסרת צלקות אחרי ניתוח כלומר האם זה קיים או אפשרי ומה הם האפשרויות הניתנות כיום לגבי ההדבר, אני עברתי תיקון tof בגיל 6 וכיום אני כבר בן 23 אבל בכל מקרה זה עדיין מפריעה לי אז אני ישמח לשמוע את דעתך. תודה מראש סרגיי

סרגיי שלום, צלקות בגיל ילדות לעיתים מתרחבות עם הגדילה ובהחלט ניתן לתקנן. במהלך התיקון מוסרת הצלקת הישנה, ומטופלת הבעיה הקיימת בה, ניתן לתקן צלקת שקועה ולהצר צלקת רחבה. בגילך כיום, תנאי הרפוי של הצלקת החדשה יהיו טובים יותר, ופיכך קיים סכוי גבוה שתרפא בצורה אסתטית יותר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור