המסת שומן בבטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

13/09/2011 | 02:29 | מאת: אוסנת

אני בת 64 משקל תקין.מבקשת לברר פרטים על המסת שומן באזור הבטן.רוצה להפטר מה"צמיג" שמאד מפריע לי. בברכה, אוסנת

אסנת שלום, עם הגיל, מטופלים רבים נוטים לעלות במשקלם ולצבור "שומנים" במקומות שונים בגופם. נתקלתי במספר לא מבוטל של מטופלות המשלימות עם השינויים המתרחשים עם הגיל באזורי הגוף השונים, אולם כן מבקשות לטפל ב"צמיג" של השומן שמתיישב בבטן (לרוב העליונה) ומפריע להן בישיבה. באם מדובר אצלך בבעיה דומה, בה מצבור השומן הנו מתחת לעור ולא בתוך הבטן, הרי ניתן לשאוב אותו בפעולה הקרויה שאיבת שומן. זוהי פעולה אשר יכולה להתבצע בהרדמה מקומית, בטוחה ומהירה ויכולה לענות לצרכיך.מובן שחשוב להתרשם מאיכות עורך, משום שעם הגיל אלסטיות העור נפגמת והעור הופך לפחות סלחני לאחר שאיבות. בבטן העליונה נשמרת לרוב איכות עור טובה כך שאת עשויה להנות מהטיפול.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור