שילוב בין מתיחת בטן לבקע טבורי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

16/08/2011 | 14:55 | מאת: חנה

טלי שלום, ברצוני לברר האם ניתן לשלב בין ניתוח למתיחת בטן לבין תיקון בקע טבורי?והאם יהיה ניתן לראות מטופלים שביצעו ניתוח למתיחת בטן על ידך? ומה מחיר פגישת ייעוץ? אבקש לקבל תשובה למייל שלי. תודה מראש חנה

שלום חנה, תלוי מה גודל הבקע ומיקומו בטבור. אם ברור לנו בעת בדיקת הבטן שהטבור עלול לסבול משמעותית בעת תיקון משולב של הבקע יחד עם מתיחת בטן, אזי נמליץ לפצל את הניתוחים. אם מדובר בבקע קטן, ניתן לרוב לתקנו תוך שמירה על אספקת הדם לטבור וניתן לשלב בניהם. אנא צלצלי לירדנה מהמרפאה באסף הרופא לקבלת פרטים נוספים בבקשה 057-2005000.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור