עודפי עור אחרי ירידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/08/2011 | 21:21 | מאת: אני רק שאלה

שלום כשהגעתי ל70 קילו (גובה 1.6 מ') החלטתי להתחיל דיאטה. אני עושה דיאטה מתונה מאוד ומתכננת בסופו של דבר להגיע למשקל של 58-57 קילו. האם בירידה כזו אמורים להיווצר עודפי עור? דרך אגב, בהריונות עליתי אפילו יותר וירדתי את הרוב המכריע ולא היו עודפי עור. הבנתי שזה לא רלוונטי, ובכל זאת - אני מתעמלת באופן סדיר כחמש שנים (פילאטיס).

שלום לך, דיאטה מתונה תוך כדי פעילות גופנית מאפשרת לעור תנאים אופטימלים להתכווצות תקינה. אם יווצרו עודפי עור, קרוב לודאי שיהיו קלים יחסית, בדומה לתגובת העור להריונות שלך. עם זאת, שינויי משקל חוזרים (עליות וירידות) פוגמים בהדרגה באלסטיות העור, כמו גם גיל מתקדם ועישון... מומלץ שתתייצבי סביב המשקל המועדף ותנסי להמנע משינויי משקל עתידיים. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור