עודפי עור באזור הבטן והחזה לאחר דיאטה של 30 ק"ג

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

01/08/2011 | 12:42 | מאת: נתי

היי ד"ר טלי הורדתי 30 ק"ג במשך 8 חודשים בעזרת ספורט ותזונה נכונה.... אני שוקל 72 ואני בגובה 183 ס"מ אני בן 25 (אני שומר על המשקל הזה כמעט שנה) בכל מקרה נשארו לי באזור הבטן התחתונה ובאזור החזה עודפי עור כאילו מדובר בקרס ובשומן.... וזה ממש נראה כך... זה מאוד מציק לי... מה עליי לעשות ??? האם חייב רק ניתוח פלסטי ואם כן מהן ההשלכות ??? או שהזמן יעשה את שלו ובעזרת ספורט (כפיפות בטן או שכיבות שמיכה ועוד) זה יכול לעבור... זה מאוד מאוד מאוד מציק לי.... אודה לך אם תעייצי לי מה לעשות תודה מראש..

נתי שלום, נשמע שאכן מדובר בעודפי עור. הפתרון הנו הסרה ניתוחית שלהם. עודפי עור אינם מתכווצים עם הזמן. ספורט חשוב ולעיתים בגפיים ניתן לטשטש קצת את קיומם של עודפי העור באמצעות נפח שרירים גדול, אולם לא כך בבטן או בחזה. לדעתי, אם הנושא מציק לך כדאי לטפל בו ולא להזניח, משום שבעיה זו גוזלת ממך אנרגיות ועלולה לפגוע בבטחון העצמי ולהוליד המנעויות מפעילות חברתית. ניתן לקבל תוצאות יפות באמצעות הניתוחים לעיצוב הגוף, ולהדגיש את מבנה גופך אשר מוסתר תחת עודפי העור. אתה מוזמן להגיע לייעוץ...שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור