צלקת לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/01/2010 | 14:31 | מאת: משה

שלום.אני לאחר ניתוח מעקפים שנה וחצי.בחזה נותרה תלקצ מכוערת.איך ניתן להסיר רו לטשטש? ההרכה משה

שלום רב, זו בהחלט בעיה ידוע, העור שמעל הסטרנום נוטה לצלקות היפרטרופיות. לא ציינת האם עברת טיפול ספציפי עד כה. ממליצה טיפול משולב, אולם ממליצה שתפנה לבדיקת כירורג פלסטי בקופת חולים ואז תוכל לקבל המלצות קונקרטיות. יש מגוון טיפולים, משום שאף טיפול אינו מוצלח במאת האחוזים. לפיכך, הכירורג הפלסטי יוכל להציע לך את הטיפול המתאים לך. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור