שאיבת שומן מהישבן ומהירכיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/04/2011 | 20:44 | מאת: אפי17

שלום רב. אני בת 41 . לפני כשנתיים קיבלתי TIA כעת לא מטופלת בכדורים מדללי דם. האם אפשרי לעשות ניתוח שאיבת שומן מהישבן והירכיים? מה עלותו ? האם יש אופציה להרדמה מקומית? ובנוסף, האם באמת לאחר ניתוח כזה יש צורך בנקזים ... כחודש?... תודה - אנא עני לי אני כבר נואשת מדיאטות גובהי 170 משקלי 89 ועיקר ה"חבילה" אותה אני סוחבת היא האחוריים ... תודה:(

שלום אפי, במידה ואינך מטופלת במדללי דם, ניתן לבצע את השאיבה, בתלות באיכות עורך. ניתן לצע את הניתוח בהרדמה מקומית כאשר מדובר בנפחים קטנים ובינוניים. העלות משתנה בהתאם למשך הניתוח הצפוי.. לרוב אין צורך בנקזים בשאיבת שומן,האם את מבלבלת עם מתיחת בטן? בכל מקרה, צריך להבין שבניתוחים בהם הוחלט להשתמש בנקזים, הם נועדו לשפור הבטיחות של המטופל וחשוב שהמטופלים יעריכו את זה.

11/06/2011 | 00:27 | מאת: נורית

אענה לך מהפן האישי... עברתי בחיי מס' ניתוחים (6 במספר) שלאחרים היית צריכה נקזים... קודם כל זה באמת לא רציני כמה ימים והם בחוץ וטוב שהם שם כדי למנוע סיבוכים. משך הזמן שהנקזים נחוצים גם מאוד תלוי במנתח... הניתוח האחרון שעברתי מתיחת בטן גדולה (אורכית ורוחבית) + תיקון 5 בקעים בבטן השתחררתי מחדר הניתוח עם שני נקזים שבזכות הרופאה (ד"ר טלי פרידמן) שטיפלה באזור טוב במהלך הניתוח כך שהנקזים היו רק על תקן אולי יהיו נוזלים... ולא היו... כלומר היו כמויות נוזלים מזעריות שלא הצדיקו את השארות הנקזים... אז "סחבתי עוד יומים" ולבסוף הם הוצאו... וההוצאה... כמה פחדתי ממנה ): הייתי מוכנה ללכת איתם הביתה רק שלא יכאב... וד"ר פרידמן המקסימה בעדינות וברוגע שלה הוציאה אותם... ועוד לפני שהספקתי להתלונן הנקזים היו בחוץ. שאת שומעת שהנקזים ישבו אצל פלומי אלמוני חודש זאת אומרת שלפלוני אלמוני היו קשיי ריפואי שיתכן מאוד שקשורים גם למנתח... כי כבר היו לי ניתוחים אצל מנתחים אחרים שהצטרכתי הרבה זמן להתמודד עם נקזים ולאחר מכן עם בבצקות באזור בשל נוזלים שנשארו באזור. נורית.

11/06/2011 | 22:57 | מאת: אפי

תודה על התגובה המקצועית של הד"ר וכן על הדוגמא האישית שלך, נורית.:)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור