שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/12/2010 | 00:44 | מאת: נ

שלום דר' פרידמן, רציתי לדעת האם במסגרת הניתוחים הכירוגיים באסף הרופא ניתן לעשות גם ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות? אם כן מי מנתח? שמעתי שאם זה נעשה בבית חולים זה בדר"כ ע"י מתמחים.

שלום לך, במסררת תחום עיצוב הגוף אנו מבצעים גם ניתוחים להקטנת שפתיים פנימיות. הניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל הנם ייחודיים במורכבותם ולפיכך רופאים מומחים בלבד מבצעים את החלקים הקריטיים של הניתוח.אשמח לייעץ לך אישית במרפאתי, לתאום תור 057-2005000, שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור