לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/01/2010 | 19:43 | מאת: ללה

שלום רב! אני בת 40 שבוע וחצי לאחר מתיחת בטן+שאיבת שומן. מדי פעם (בעיקר אחרי שיעול או צחוק כואבים...) הבטן מתכווצת ונמתחת ממש כמו בצירים... האם זה נורמאלי? חוץ מזה יש לי הפרשה צהובה (לא נוזלית) בחלק מהצלקת בבטן. זה בסדר? איך אדע שזה לא זיהום?

שלום, תלונותיך אופייניות למצב לאחר ניתוח מתיחת בטן. אל תשכחי שקרוב לודאי הידקו את שרירי הבטן כדי לשפר את קונטור דופן הבטן ולכן הכאבים בעת הפעלת השרירים. באשר להפרשה מהחתך הניתוחי- אני ממליצה שתפני לרופא המנתח לצורך בדיקת החתך וטיפול באם צריך. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור