שומן בכרס וקפל עור מניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/11/2010 | 11:26 | מאת: רשל

שלום ד"ר פרידמן, אני בת 44, רזה תמיד אבל עם כרס. אני ארבע שנים אחרי נ.קיסרי, וצערי, הכרס בשילוב עם הצלקת מהניתוח יצרו מין קפל עור לא אסתטי. האם שיטת VAZER יכולה לתקן ולשטח את ה"מפגע"? ואם כן, האם זו פעולה שדורשת תחזוקה מדי תקופה? תודה

שלום רשל, בטן לאחר הריון, ובמיוחד לאחר ניתוח קיסרי עלולה להציג מראה של כרס בולטת. באשה רזה, לרוב מדובר על שלוב של חולשת שרירים עם עודף עור ושומן. אם אכן מדובר בעודף עור משמעותי,או בחולשת שרירים נכרת, אזי ייתכן והטיפול המתאים הנו מתיחת בטן. אם עיקר הבעיה הנה עודפי שומן, הוויזר יכול לסייע ע"י שאיבת השומן העודף. צריך להבדיל בין טיפולים אמינים להסרת שומן עודף, כמו שאיבת שומן לבין טיפולים לא חודרניים אשר יעילותם מוטלת בספק וקונטרהוורסיאלית. הוויזר זהו כלי המשמש לשאיבת שומן ובמקרה כזה, השפור אשר מושג בשאיבה יישמר לתמיד, אלא אם תעלי משמעותית במשקל. טיפולים בהם מניידים נוזלים מאזור אחד לאחר ברקמה ולא באמת מסירים רקמת שומן הנם טיפולים בעייתיים, ואני מעדיפה לא להתייחס אליהם בפורום זה. אשמח לייעץ לך במרפאתי, את מוזמנת להתקשר 050-7755393

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור