ללבוש חזיה גם בלילה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

03/05/2019 | 12:26 | מאת: שרון

שלום לך במקרה עברתי ליד טלביזיה דולקת ושמעתי אותך מדברת באיזו תכנית בה אמרת - אני ממליצה לכל אחת לחבוש חזיה כל הזמן.. אני מקווה שתסכימי לענות לי על השאלה הזו - כי בדיוק בימים אלו אני מתלבטת איך להתנהל עם הקטנה שלי - היא בת 12 והחזה מתחיל להתפתח.. היא אוהבת לישון עם גוזיה - אני גדלתי עם אמא שאמרה שאסור לישון עם חזיה כי זה גורם לחזה נפול השאלה שלי - מהי המלצתך ? אם הבנות שלי רוצות לישון עם גוזיה / חזיה - האם זה משפיע על צורת החזה - ואם כן - מהי המלצתך? לישון עם או בלי? 🙏תודה לך...

הי שרון, אני ממליצה לשון עם גוזיה בלילה אם נוח. ברור שזה לא ימנע צניחת שדיים במידה והחזה יהיה גדול וכבד, או עם משקל הגוף ישתנה...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור