שאלה לגבי ניתוח להסרת עודף עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

17/03/2019 | 18:59 | מאת: סיגלי

האם צריך מסמך מרופא עור ? או מספיק חוו"ד מפלסטיקאי בבית חולים שימליץ על ניתוח עודף עור? ירדתי 80 קילי ללא ניתוח עם תזונה נכונה הליכות וקצת אימוני כח....האם ומה הסיכויים שיאשרו לי?תמיד היו לי פריחות וגירודיל מתחת לעור במיוחד בשיפולי הבטן....סינר ביטני תמיד היה מאז שזוכרת את עצממ ועכשיו גם אחרי ירידה דרסטית שציפיתי שהבטן תיעלם זה מציק פיזית ונפשית....מה אעשה להבטיח סיכויים שיאשרו לי?????

שלום לך, כל הכבוד על הירידה המרשימה במשקל הגוף. אני מציעה שתבדקי עי רופא עור. יתכן ובגלל הבעיה של הדלקת תחת הסינר העורי יוכר עודף העור הבטני כבעיה רפואית ותקבלי טופס 17 לניתוח. שיהיה בהצלחה (:

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור