עור עודף בצוואר בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

29/10/2018 | 21:34 | מאת: סיון

שלום, אני בת 33 ויש לי עור עודף בצוואר. זה נראה כמו מן שק עור יחסית קטן בחלק העליון של הצוואר. חשוב לי לציין שלא הרזיתי (אני באותו משקל מגיל ההתבגרות, עם תזוזות של שני קילו לפה ולשם). שמתי לב לזה כבר בגיל 30 וזה ממש מציק לי ונראה לא תואם לגיל שלי (שאר העור שלי נראה דיי טוב ואין לי עודפי עור בעוד מקומות). מה יכולה להיות הסיבה? אפילו ניסיתי להשמין קצת וזה לא שיפר את מצב העור באיזור הצוואר. אילו טיפולים יכולים לעזור לי? תודה

שלום לך, אני ממליצה על יעוץ עם כירורג פלסטי שכן יש להחליט האם מדובר בעודף עור אמיתי, שומן, או פעילות שרירי הצואר. לכל אחת מבעיות אלו קיים טיפול המומלץ

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור