הסרת עודפי עור אחרי מעקף קיבה+ ק'וח ליאומית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/10/2010 | 16:51 | מאת: godzilla

בניתוח הראשון שלי SRVG בשנת93 שקלתי 120ק' ירדתי עד 93ק' ואז עם השנים עליתי כק' 1 לשנה מלווים בהקאות מרובות שהתפתח לGERD. ב2.008 עברתי מעקף קיבה וכעת שוקלת כ83ק'. כל הניתוחים היו 'פתוחים'. ניגשתי ל2 פלסטיקאים לייעוץ ויש לי תור לניתוח ל'הסרת עודפי עור'+בקע תבורי.... אבל קו'ח מסרב לתת טופס 17 לניתוח פלסטיקה-ורק מוכן לממן הבקע. בנוסף יש לי כאבים בULQ . אם הייתי מטפלת רק בבקע הייתי עושה בעיר מגורים שלי. האם יש לך המלצות אלי כדי שאצליח לקבל מה שמגיע לי-הטופס 17 לניתוח משולב של הסרת עודפי עור+בקע טבורי? בברכה מראש, godzilla

שלום לך, על מנת שהקופה תאשר את ניתוח הסרת עודפי העור יש צורך במכתב מרופא מטפל או רופא עור אשר יאשרו שהנך סובלת מדלקות חוזרות תחת קפלי עור הבטן העודף. בהצלחה

21/10/2010 | 13:50 | מאת: godzilla

היום התייעצי אצל עוד כירוג ולפי ראיתו בCT בטן שלי,הבקע נמצא בקו האמצעי של הצלקת קיסרי. לאור הנתון הזה,האם יותר מגיע לי הפלסטיקה בשילוב התיקון בקע מאם הבקע היה במקום אחר בבטן? אשמח לדעתך ותודה מראש.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור