ועדות רפואיות עם קביעה פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

09/02/2010 | 17:11 | מאת: manosss

ד"ר טל !!! קבלתי מכתב מוועדה רפואית של מיבטחים! שקבעה כי נכותו נובעת במלואה מתוצאת תאונת העבודה ב2008!! ומועד אובדן כושר עבודתי חל ביום התאונה ב2008 ויש לראותני נכה מלא ומני עד סוף חודש זה !! והיום קבלתי מכתב מרופא תעסוקתי בו הוא כותב לאחר עיון במסמכים רפואיים ובדיקה !!שאיני כשיר לעבודה לעוד 3 חודשים נוספים ותערך ביקורת לפני תום התקופה !! ועוד ברצוני לעדכנך שקיבלתי מכתב ממומחית בפסיכיאטריה בקצור היא כותבת שהוםניתי בעקבות תאונת עבודה והתערערות מצבו הנפשי, בבדיקה ,,, יש עיסוק יתר פראוקיופציה בנושא הפגיעה ! מחשבות כפייתיות! ועשרות מסמכים הקשורים בפגיעה!!התנהגות כפייתית סביב איסוף מיסמכים ותהליך הטיפול ,בו ובפציעה שלו, התובנה למצבו חסרה !!! מהתרשמותינו מהמיפגשים אפשר לציין שששש חווה את התאונה כ א ס ו ן !!! יש לו סיוטי לילה , שומע קולות רואה צלליות ומצבו הריגשי נפשי די מעורער ומאד הושפע מהתאונה,לסיום כותבת המומחית לפסיכיאטריה בתוספת של פסיכולוגית קלינית מדריכה שהוא ,,,,, בוודאי סובל ונדרש לו תהליך טיפולי ושיקומי מאסיבי כדי להחלים!!! הצילו איפה מקבלים טיפול כזה ????????????

שלום רב אני ממליץ לך לפנות למרכז רב מקצועי מתחום בריאות הנפש שם עובדים פסיכואטרים פסיכולוגים ועו"ס.

21/02/2010 | 16:35 | מאת: manosss

היכן יש למצוא מרכז רב שיקומי תודה ד"ר

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית