אם פסיכיאטר מנהל מחלקה קבע שיש לי פגיעה קוגנטיבית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

19/01/2010 | 14:13 | מאת: yossi

פרה-פרונטלית לאחר תאונת דרכים ואיבוד הכרה, יש לציין כי אני מאז עצבני מאד מאד, ואחר כך הלכתי להיבדק במכון קוגנטיבי נירולוגי- אשר עשה לי מבחני זכרון קשב וריכוז וכנראה לא בדק אותי אם ההתנהגות הקוגנטיבית שלי השתנתה? וקבע כי אין לי ירידה קוגנטיבית, אז מי כאן קובע הפסיכיאטר המומחה לאור ההתנהגות והבדיקה הקלינית של הפסיכיאטר או שהבדיקה של הנוירופסיכולוג לא תופסת בעיניין זה או שיש בדיקה נוירופסיכולוגית מיוחדת להתנהגות קוגנטיבית? תודה רבה מראש.

שלום רב, מה שקובע הוא האינטגרציה בין הבדיקה הקלינית לבין המבדקים הנוירו קוגנטיביים או הנירו פסיכולוגיים. בברכה, ד"ר אילן טל

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית