הגשת תביעה לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

03/05/2011 | 13:54 | מאת: קרין

שלום רב שמי קרין ואני בת 28, עשיתי אבחון נוירופסיכולוגי והערכה קוגנטיבית ביחידה לנוירולוגיה קוגנטיבית בבי"ח רמב"ם. רציתי לשאול מספר דברים: מה זה אומר באבחנה המבדלת יש לשקול? הפרעה פרה או פרינטלית. מה זה חומצה לקטית? מה זה אומר לבצע SPECT מוח בשאלה של ירידה בפרפוזיה המוחית? מה זאת הבדיקה הזאת EEG? כמו כן רשמו לי מבחינה תפקודית מסוגלת לעבודה רוטינית תחת פיקוח, עזרה והשגחה, כלל הנראה הנראה בעבודה מוגנת. מצבה עשוי להגביל את יכולתה לנהל אורח חחים עצמאי (ללא סיוע ממשפחתה), להתמודד עם דרישות השוק החופשי ולפתח קשרים חברתיים משמעותיים. המלצות: זקוקה לעזרה בהקניית כלים ומיומנויות יומיומיות (ADL) שכוללים גם ניהול כספי. בשלב הנוכחי זקוקה לעזרה והשגחה בנושא הכספי. מומלץ לשקול בהמשך מינוי אפוטרופוס. מומלץ לפנות לשרותי הרווחה בשאלת שילובה בהוסטל. ברצוני להגיש תביעה לביטוח לאומי,רציתי לדעת האם תוכלו לדעת לפי ממצאים אילו מה מגיע לי מהם ואם בכלל? בתודה רבה,קרין!

שלום רב, בנוסף להערכה נדרשת גם בדיקה קלינית, ולכן לצערי לא אוכל להעריך זאת באינטרנט. בברכה ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית