פחד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

27/10/2010 | 18:45 | מאת: נילי

הענייןשאנחנו משפחה בת 8 נפשות שרובם מתחת גיל 18 במצוקה, בחרדה, בפחד. אבא אלכהוליסט כבר שנים אבל לאחרונה לא מתעורר מה שמעניין אותו השתייה ורק השתייה.כל היום צועק וצועק מקלל. לא נותן לנו לישון או ללמוד. הלכנו לרווחה אמרו שאין טעם להפנותו למרכז גמילה כי אין לו רצון ושזה עבודת המשטרה הלכנו למשטרה לא ראו סוג של אלימות כלפינו כנראה מה שמעניין אותם רק האלימות הפיזית ומה שאנחנו חיים יום יום זה לא אלימות נפשית אנחנו תוהים פוחדים איך אפשר לכפות עליו להתאשפז לגמילה רוצים אבא נקי חדש למי לפנות המשטרה אמרו רק פסיכיאטר מחוזי יתן הוראת אשפוז והרווחה אומרת רק המשטרה תעזור.....תנו לי תשובה אולי תשובתכם תעזור

שלום רב, כל עוד אין בעיות נפשיות ספציפיות אין מקום לאשפוז כפוי. הרווחה צריכה לתת מענה.... בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית