סכיזופרניה ופלילים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

12/09/2010 | 22:12 | מאת: אנונימי

הירידה בתפקוד שהובילה לכדור שלג מואץ התחילה בגיל ההתבגרות-15.5 בגיל 19 לאחר שירות צבאי חלקי התחילו האיומים מצדי עד לאיום ברצח וממנו המשפט והתקופה בכלא של 8 חודשים. ברצוני להבהיר שבזמן שהייתי בכלא הייתי במצב פסיכוטי חריף וזה נס שזה לא נגמר בהתאבדות מצדי...ב"אשפוז" של הבדיקה לראות אם אני כשר או לא למשפט מצאו שכן, הם אמרו ש.." לפעמים נראה כאילו הוא בוכה" והוסיפו שאני לפי ההבחנה הממש מדויקת מצדם שאני סובל מהפרעת אישיות גבולית ושאני מן הסתם יכול לשבת בכלא. 3 חודשים עברו מהאשפוז ושם הובחנתי בסכיזופרניה פרנואידית... עכשיו זו בעצם השאלה שלי,אני לא מעוניין בפיצויים כלשהם אני רק רוצה לטהר את שמי ולקבל כמו שאני אמור לקבל,אני לא אמור להיענש רק בגלל שאני חולה,אני רוצה לקבל תעודת יושר כדי שאני יוכל לעבוד מתישהו בעבודה מכובדת כמו ראיית חשבון שאני בדרך לשם. אז השאלה היא אם יש איזשהי אור בקצה המנהרה מבחינתי שיש איזשהי פרוצדורה מבחינה חוקתית למצב שלי? האם מתישהו אני יוכל לטהר את שמי אם בכלל?

שלום רב, בנושא זה הייתי ממליץ לפנות לעורך דין. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית