תוצאות בדיקות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

08/12/2009 | 12:36 | מאת: manosss

ד"ר אילן טל שלום!! רציתי לשאול שאלה מדוע הביטוח הלאומי לא מעביר לידי תוצאות של בדיקות פסיכאטריות ותוצאות אבחון פסיכולוגי וכן תוצאות של חות דעת מומחה למחלות עור !! מדוע זה מסתירים ממני מידע רפואי על עצמי מדוע זה כולם מסביב יודעים מה יש לי ולי לא מספרים! מדוע זה כל הפסיכיאטרים שאני נפגש עם פנים אטומות וחוששים מלחייך? באיזה מקום בעולם ובאיזו מדינה מותר להסתיר מידע רפואי מהחולה ? לפני חודשים מספפר רציתי לגשת לחוות דעת פסיכיאטרית פרטית והעו"ד שלי המליץ לא לגשת בנתיים!

שלום רב למיטב ידיעתי, ביטוח לאומי מחוייב לתת לך את תוצאות הוועדות והבדיקות שהוא ערך, באם נערכו. לצערי הרב, לעיתים יש להתעקש עם הביטוח הלאומי בעניינים אלו. אם עורך הדין המתעסק בענייני הביטוח הלאומי המליץ בינתיים שלא לגשת לביצוע חוות דעת פרטית, הייתי שומע בקולו. בהצלחה... קחי בחשבון שלפעמים התביעות מול ביטוח לאומי לוקחות זמן רב. בברכה, ד"ר אילן טל

10/12/2009 | 10:00 | מאת: manosss

חן חן לך ואלפי תודות !!! לאחר שנים של סבל נוראי ה א ר ת את חושי הרדומים איך אמרת ?! אל תכנס לזה ! אתה משלם לו ! תן לו לעבוד !! וככה אני יעשה !!אני ילמד לחיות כה רק על עצמי לטפל ידעתי תודה ענקית בנתיים!!!!

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית