אלימות וילדים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

05/06/2010 | 14:14 | מאת: טל

שלום בני בן השנתיים נמצא במיסגרת ביתית עם 5 ילדים עם מטפלת מוסמכת.במסגרת ישנו ילד שאם מתעצבן הוא נושך את הילד שמעצבן אותו.בתקופה האחרונה בני ננשך מספר פעמים פעם בגב והיום הגיע הביתה עם נשיכה ביד.בני ילד טוב שלא יודע להחזיר.מה לעשות כדי לשים לתופעה סוף?המטפלת טוענת שהוריו יודעים.למי פונים? להגנת הילד וכבודו וביטחונו העצמי?

מדובר בנושא חשוב אך הפרטים המוצגים כאן מעטים. ממליץ לכם להגיע לפגישה עם פסיכולוג/ית ילדים ולקבל סיוע בהתמודדות עם תופעה זו. בהצלחה וכל טוב

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית