שאלה לכל חברי הפורום...כולל מנהלי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

04/05/2010 | 09:37 | מאת: שירן

שלום, שמי שירן ואני בימים אלו עורכת מחקר אקדמאי, בנושא זכויות חולי נפש, כאשר הדגש במחקרי הוא בתחום הילודה וההורות. אני כרגע מחפשת אנשים פגועי נפש, אשר התמודדו עם השאלה הזו, או עדיין מתמודדים איתה. אני אשמח מאוד אם ניתן יהיה ליצור איתי קשר במייל במידת הצורך: [email protected] במקביל אם אתם מכירים עמותות שמסייעות להורות אצל נפגעי נפש, או חוק שמצדד בכך, אשמח לשמוע. תודה :)

שירן שלום, תוכלי לנסות לפנות לפורום "מקום מיוחד" זהו פורום להורים לילדים עם צרכים מיוחדים, שם אולי תוכלי לקבל סיוע. בהצלחה

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית