מצוקה בבית עם הבן שבצבא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

06/04/2010 | 21:15 | מאת: שרון

שלום, לאורך כל התבגרותו וילדותו היה הילד מאוד אלים ועם בעיות התנהגות קשות מאוד. הפסיק ללמוד בגיל 15. המצוקה האחרונה הגיעה לכדי אלימות כלפי האם, זריקת חפצים ואיומים ברצח. אני רוצה להדגיש שהוא בצבא אך אין הוא מתפקד גם שם. אני במצוקה קשה לגבי לאן לפנות מכאן. הוא אינו משתף פעולה באף אמצעי טיפולי. ובגלל היותו בצבא גם לא ברור לי כל לאן ניתן לפנות, איני יודע לגבי האופציות החוקיות העומדות לרשותי. אודה לכל עזרה.

06/04/2010 | 21:56 | מאת: נחום

אם הבן בצבא ומצבו כפי שאת מתארת צריך לדעתי לידע את המפקדים על מצבו והתנהגותו ולבקש להפנותו לפסיכיאטר צבאי לאבחון וטיפול.

שלום רב, מסכים גם לזה, אני מבין שכבר ניסיתים את זה? בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

שלום רב, הייתי ממליץ להורים להתייעץ עם פסיכיאטר שמתעסק בתחום. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית