בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

15/07/2013 | 20:05 | מאת: ג'ני ט

שלום אני בת32 ושבועיים הייתי עם וירוס שהתבטא בהקאות וחום עד קבלת עירוי נוזלים. אחכ קיבלתי דלקת בגרון כמובן מלווה בחום שבוע וטופלתי באנטיביוטיקה ללא פניצילין עקב רגישות ושוב בימים האחרונים חום מעל 38 וכרגע כבר יומיים עם חום 37.2 . כאב חד בקיבהכבר כמה ימים. בעבר הייתי מטופלת בלנטון אך הפסקתי לפני שנה עקב הריון (אני חצי שנה אצרי לידה) היום ערכתי בדיקות דם ולהלן התוצאות: wbc 2.7 , mchc 32, urea 14 כולסטרול hdl 34 , כולסטרול ldl 111, סוכר בצום 98. אני חייבת לציין שאמא שלי הייתה חולת סהרת נעורים אשר טופלה במשאבת אינסולין עקב ערכי סוכר גבוהים ונםטרה מסרטן שהתחיל במעי הגס והתפשט לכבד ואחכ לריאות. אבא שלי נפטר מדום לב. הוריי אמי היו חולי סכרת אך לא נעורים מהסוג השני. אני כל כך פוחדת ולחוצה מקווה שזה לשווא. עד שאגש לרופאה אשמח ואודה לעזרתכם.

וגם איני יודע מה את שואלת תשלחי את כל תשובות המעבדה ונסי למקד את שאלתך בבקשה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה