בדיקות דם ואומגה 3

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/07/2013 | 12:58 | מאת: עידן

שלום, אני סובל בשנים האחרונות מ dyshidrotic eczema בנוסף לאסטמה ולנזלת אלרגית שאני סובל מילדותי. לאחרונה זה קצת המחיר ועשיתי בדיקות כדי לראות אם יש לי איזשהם מחסורים בדם שיכולים לגרום לחוסר איזון בגוף. התוצאות בקצרה: iron 72 vitamin d 75.7 HB 14.5 TSH 0.96 VITAMIN B12 450 FOLIC ACID 25.0 FERRITIN 88.0 אני לוקח תוספים של ויטמין D ו B12 1. האם הבדיקות מראות על חוסר במשהו ? 2. חשבתי לבדוק את הרמות אומגה 3 שלי בדם, ואחרי מחקר קצר באינטרנט נתקלתי באתר הזה (יש עוד כמה שמציעים משהו דומה). http://www.genesmart.com/pages/omega_3_index_home_blood_testing_kit/105.php האם יש לך ניסיון עם דברים כאלה ? ממליץ או לא ? האם יש חברה ישראלית שעושה את זה כך שאפשר לעשות את זה ישירות אצלהם במקום דרך הדואר ? תודה.

1. יש לך על דף התשובות את ערכי הנורמה, ואתה וודאי רואה שהכל בנורמה. 2. לא, אין לי ניסיון עם זה. ממליץ? לא, לא ממליץ. לשם מה. אתה רוצה לקחת אומגה 3? קח אומגה 3 ותראה אם משהו בחייך משתנה. אני חושב שיש דרכים טובות יותר להוציא כספים. אין לי מושג אם יש מי שעושה בארץ הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה