י.ל.ד כולסטרול גבוה ועוד הרבה...

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/07/2013 | 21:06 | מאת: הילה

שלום לך, אשמח ואודה לך מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתך המקצועית שחשובה לי! בת 53 , עודף משקל , סובלת קבוע מיתר לחץ דם ומטופלת בכדורים. לאחרונה סובלת מכאבים חזקים בכל הגוף -בעיקר גב וכתפיים. לפני מספר שנים - ניתוח תעלה קרפלית ביד . סובלת מכאבי רגליים, כפות רגליים ועקב, כפות ידיים נרדמות לעתים. בעברי הסרת אבנים מהכליות. בשבועות האחרונים ירידה ממשית במצב הרוח, עייפות מוגברת מאד ומורל ירוד (לא אופייני לי!) ביצעתי היום בדיקות דם מקיפות. הכל יצא טוב (כאמור בדיקות מקיפות הרבה מעבר לשיגרה) מלבד הבאים: MCHC נמוך 32.7 CRP 0.73 גבוה מעט B12 220 ברזל תקין , TSH תקין Creatinine-U-sumple נמוך 62 microalbumin תקין uric asid גבוה 61 כולסטרול 223.4 triglyceries 108 כולסטרול HDL 77 LDL 124.9 תמונה לא מזהירה במיוחד...אך הגיע הזמן להשתדל יותר כנראה! בבקשה ממך , את כל האמת, כמובן שהכול בערבון מוגבל אך חשוב לי לשמוע כיוון ומגמה וסיכונים פוטנציאליים .... מה התרשמותך? בבקשה פרטו כמה שתוכלו זה חשוב לי ואשמח אם תוכלו לסייע... בברכה, הילה.

ממש איני מתרגש משום דבר בתשובות המעבדה. איני יודע מה הנורמה של חומצה אורית- 61 זה מספר מאוד לא מקובל. 6.1 יותר הגיוני. אני מאמין גדול בחיפוש "אי מחלה" ואולי באמת להשמנה ולאורח חיים יש את החלק הכי חשוב. איני יודע מה השתנה בחייך בשבועות האחרונים, בהם את סובלת ממצב רוח ירוד- שינוי בחיים האישיים? בתעסוקה? מחלה? השתנו תרופות? האם נבדקה הבטן? US בטן בשאלת בעיה בלבלב?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה